Om os

Om os

Ömeroğlu Metallurgy blev etableret i 2011 på et 8.000 m2 lukket område i Konyas organiserede industrizone. Vores virksomhed producerer kuglegrafitstøbejern (Sphero), lamellært grafitstøbejern (Pik) og stål.

Vores induktionssmelteovne, som kan støbe fra 500 kg til 4 tons, betjener vores kunder med støbegods af høj kvalitet fra 1 kg til 200 kg.

De nødvendige analyser af materialet, der skal støbes, udføres med største omhu i laboratoriet ved hjælp af spektrometre og hårdhedsmålere. Med det formål at innovation, kontinuerlig udvikling og forbedring har vores virksomhed opnået ISO 9001:2008 kvalitetscertifikat og har bragt alle sine produktionsprocedurer og processer op til internationalt anerkendte standarder.

“Kvaliteten er sikret på alle stadier af produktionen. Den har alt laboratorieudstyr til fysisk, kemisk, metallografisk, hårdheds- og målekontrol. Quick – Lab udfører sandtest, spektrometeranalyse, trækprøvning, hårdhedstest og mikrostrukturanalyse i- hus, og testresultater leveres på forespørgsel.

Vores produkter sendes med lastbil, skib og andre transportmetoder som palleteret, pakket eller malet efter kundens behov.